goldline cosmetics

Goldline Cosmetics

Uw huid is goud waard!

U kent ons en mogelijk onze producten al. Sinds 1980 verkopen en produceren wij hoogwaardig scherp geprijsde producten. Mede door de grote vraag naar betaalbare en voordelige producten hebben wij ons steeds meer toegelegd op het ontwikkelen en uitbreiden van ons assortiment met innovatieve toepassingen.

 

Voor elk huidtype een Goldline product

Naast onze bekende Goldline producten zoals Uiercrème, Uierzalf en Vaseline heeft Goldline Cosmetics ook een Vitamine E crème met Aloë Vera in haar assortiment. Wij bieden deze zelfs in twee varianten aan, voor de normale huid en voor de gevoelige huid, herkenbaar aan de respectievelijk blauwe en groene verpakking. De positieve eigenschappen van Vitamine E en Aloë Vera zijn alom bekend. Deze producten bevatten bovendien géén parfum en géén parabenen. Uitermate geschikt voor de meest gevoelige huidtypen.

 

Video over Goldline Cosmetics


 

Ontwikkeling

Om een hoge kwaliteit van onze diensten en producten te waarborgen werken wij samen met de beste laboratoria en ontwerpers in Nederland, België, Frankrijk, Engeland, Duitsland en Spanje. Nieuwe recepturen worden, onder begeleiding van een cosmetisch chemicus ontwikkeld en uitsluitend samengesteld uit dermatologisch verantwoorde grondstoffen. De producten kunnen dermatologisch getest worden. Dit gebeurt door de beste dermatologen.

 

© 2021 Goldline Cosmetics Amsterdam, all rights reserved | disclaimer | sitemap | design & implementatie: JARP